Winkel

 

Vulslang

Professionele set voor het nauwkeurig parti√ęel kunnen blenden van nitrox en of trimix ademgasmengsels. Incl. twee meter slang, naaldafsluiter, terugslagklep en digitale manometer (0-400 bar) met verlichting, welke tot op 0,25% nauwkeurig is. De aansluitingen zijn EU bullnose en DIN-232bar met een adapter voor een aansluiting naar INT. De set wordt geleverd in een kunststof foamcase.

 

Persoonlijk filter

Absoluut het best werkende filter op de markt. Het mavotec filter zorgt ervoor dat verontreinigingen (zoals vocht en olienevel) uit de compressor niet in de duikfles terecht kan komen. Om je een indruk te geven kan je (uitgaande van 150/ltr.min) ongeveer 35-40 keer een D12/220bar aftoppen met lucht voor EAN32. Uitgaande van een min of meer lege set met 50bar.

 

Victory / Greenriver duikmessen

Tijdens het duiken op zee heb je een degelijk mes nodig wat haarscherp is, wat op een handige plaats voor je hangt en goed in de hand ligt. Bijna alle commerciele offshore duikers gebruiken dan ook uitsluitend de kwaliteitsmessen van Victory uit Nieuw Zeeland. Met enkele halen heb je zo een dikke tros doorgesneden... daar kan echt geen ander mes tegenop. Ze worden geleverd met een opberghouder met spiraalsnoer om verlies van het mes te voorkomen. Leverbaar in 17 cm in de kleur zwart a ‚ā¨ 50,00 st.

 

Wrakduikreels

De afgelopen jaren hebben we de nodige reels en uitzwemlijnen getest en altijd kwamen deze er echt erg goed uit. De lijn kan bij beide uitvoeringen nergens achter blijven haken en alle onderdelen zijn robuust en goed bedienbaar ook met handschoenen. Voor de prijs hoef je het niet te laten beide zijn ‚ā¨ 75,00 en er kan met gemak 100 meter lijn op. Optioneel kan op de grote reel ook 2mm RVS lijn worden meegeleverd. De units zijn uit voorraad leverbaar.

 

DTD-Dive duikmaterialen

Zowel voor degene die bekend zijn met de materialen van Halcyon en Dirzone als ook voor de recreatieve en technische duikers die ge√Įnteresseerd zijn in professioneel duikmateriaal is de naam DTD er zeker √©√©n om te overdenken. Het systeem volgt de Hogartian richtlijnen. De kwaliteit is echt super, alles is keurig afgewerkt... en tegen scherpe prijzen.

 

GAP-diveplanner

Kees Hofwegen heeft een nieuwe versie geschreven van zijn duikplanner GAP. Het in een modernere programmeertaal geschreven waardoor het nu volledig compatibel is met Vista en Windows 7 en sneller werkt. Ook voor de sportduiker is de GAP duik software interessant en voor de prijs van ‚ā¨ 59,00 hoef je het niet te laten. De volledige versie opencircuit- mixed gas kost ‚ā¨159,00. Neem contact op voor meer informatie.
‚Ėļ GAP 30 dagen trial download

 

Nautec afsluiters

Zeker een onderbelicht onderdeel van veel recreatieve en technische duikers zijn de gebruikte flessen, de kranen en de gebruikte montagebanden. Veelal wordt puur op prijs een fles of dubbelset gekocht en helaas niet altijd naar de kwaliteit gekeken.Voor degene die kwaliteit wel belangrijk vinden zijn de produkten van Nautec uit Duitsland onmisbaar.

 

 

 

Logimec, Italiaanse fabrikant van ultrasoon- en stoomreinigers

Het Ultrasoon reinigen van onderdelen is een zeer effectieve manier om vuil tot in de porien van het materiaal te verwijderen. De combinatie met een Stoomreiniger is ideaal en samen vormen zij het hart van de servicewerkplaats waar tot op hoog niveau en efficient gereinigd moet worden. De reinigers van LOGIMEC zijn het resultaat van jarenlange ervaring op dit gebied, en Logimec is er door een efficient en kostenbesparend productieproces in geslaagd een goede, betrouwbare en toch betaalbare machine te bouwen met de meest moderne elektronische componenten.

LOGIMEC biedt twee compacte stoomreinigers die weinig ruimte innemen in de werkplaats, maar ook zeer gemakkelijk meegenomen kunnen worden voor reinigingswerk op locatie. Beide modellen leveren 6 bar gesatureerde stoom en zijn voorzien van een RVS boiler en een bewakingssysteem voor het waterniveau dat automatisch de verwarming uitschakelt wanneer het waterniveau te laag is. Het verschil tussen de  modellen  E 5003 en de E 5004 is, dat de E 5003 alleen bijgevuld kan worden wanneer het apparaat drukvrij is, terwijl de E5004 voorzien is van een extern reservoir van waaruit water opgepompt wordt naar de boiler. Alle modellen zijn terug te vinden op hun site: www.logimec.net

Logimec, Italiaanse fabrikant van ultrasoon- en stoomreinigers : StoomreinigersLogimec, Italiaanse fabrikant van ultrasoon- en stoomreinigers : Ultrasoonreiniger-6,5-RS-Silent.

 

Simple Green, leverancier van niet agressieve onvetter en ontkalker

Al 25 jaar maakt deze fabrikant reinigingsproducten welke veilig zijn voor mens en milieu. Simple Green Crystal reinigt enontvet alles, ongeacht de aard van het vuil en het te reinigen oppervlak. Het product is zeer breed inzetbaar en maakt andere reinigers overbodig. Simple Green bevat geen gevaarlijke stoffen en conserveermiddelen.

Simple Green lost de vervuiling niet op via een chemische wijze, maar dringt door in de vervuiling en weekt het vuil los van de ondergrond waarna het vuil bij het naspoelen met water van het oppervlak wordt verwijderd. Het voordeel hiervan is onder meer dat de reinigingsvloeistof eenvoudig gefilterd kan worden en derhalve een lange standtijd heeft. Simple Green Crystal is door de fabrikant goedgekeurd om gebruikt te worden voor het Oxygen Clean maken duikapparatuur.

Simple Green, leverancier van niet agressieve onvetter en ontkalker Simple-Green Ontvetter